Uppdaterad 2015-09-16 | Publicerad 2015-09-15

PSV skrällde och tog alla poäng mot Manchester United

Först skakades Manchester United av skräckskadan på Luke Shaw.

Sen tappade man en ledning till förlust mot PSV Eindhoven.

– Vi dominerar matchen och skapar chanser men vi sätter inte dem, säger Louis van Gaal.

Det är två år sedan Manchester United spelade i Champions League.

Men återkomsten blev inte alls vad storklubben hade hoppats på. Borta mot PSV Eindhoven hade matchen inte hunnit längre än 14 minuter innan ytterbackslöftet Luke Shaw råkade ut för ett otäckt benbrott.

United studsade visserligen tillbaka bra till en början när Mempis Depay gjorde 1-0 på sin förra klubb efter en läcker soloprestation.

Men innan paus svarade PSV när Hector Moreno nickade in ett hörnmål till 1-1 via Daley Blind.

Toppar gruppen

United, som spelade med nya forwardsvärvningen Anthony Martial på topp, kom inte till några större lägen att trycka dit ett ledningsmål i början av andra halvlek heller. I stället hittade PSV in med ett fint svepande inlägg på bortre stolpen där Luciano Narsingh nickade in 2-1.

I en halvtimme jagade sedan Louis van Gaals mannar en kvittering utan att komma riktigt nära.

Därmed toppar PSV Eindhoven grupp B före Wolfsburg som också de vann hemma med ett mål marginal, 1-0, mot CSKA Moskva.