Liverpool-stjärnan Mohammed Salah vägrade fira sina mål

Uppdaterad 2018-10-25 | Publicerad 2018-10-24

Två fullträffar mot Röda Stjärnan.

Men återigen vägrade Mohammed Salah fira sina mål.

– Är det en markering? Det är en konstig reaktion om du frågar mig, säger förre storspelaren Ruud Gullit.

Liverpool gjorde processen kort med Röda Stjärnan hemma på Anfield. Roberto Firmino tryckte in 1–0 efter tjugo minuter och precis före paus var det Mohammed Salahs tur.

Två mål mot Röda Stjärnan

Egyptiern blev läckert framspelad av Xherdan Shaqiri och dunkade med högerfoten upp bollen i nättaket. Salahs fixade sitt andra mål i matchen på straff sedan Sadio Mané ramlat enkelt efter en duell med bortaspelaren Filip Stojkovic. Salahs totalt 50:e mål för Liverpool.

Vad som skapat reaktioner? Faktumet att Salah verkar helt ointresserad av att fira sina mål. Efter båda fullträffarna såg anfallaren helt uttryckslös ut.

”Vill han markera?”

Ruud Gullit, före detta storspelare och CL-expert för Bein Sports, ställer sig frågande till beteendet.

– Saken som jag inte förstår är hans reaktion. Vad betyder den? Gör man mål i Champions League så borde man vara glad. Jag fattar inte. Vad handlar det om? Är det någon han vill markera? frågar sig Gullit och fortsätter:

– Det är en konstig reaktion om du frågar mig. Han borde vara nöjdare.

Liverpool vann matchen med 4–0 efter att Sadio Mané avslutat målskyttet.

Se fler höjdpunkter på Viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på Viaplay.se