Uppdaterad 2017-07-25 | Publicerad 2017-05-27

Djurgården fick två mål bortdömda mot AFC Eskilstuna.

Men hemmalaget körde ändå över nykomlingen.

– Jag förstår inte varför hörnmålet blir bortdömt, säger Özcan Melkemichel.

Djurgården åkte på en tung förlust i derbyt mot AIK senast. Men mot AFC Eskilstuna kom tre poäng. Hemmalaget ägde mycket boll, men nykomligen var inte ofarlig i inledningen.
Redan efter några minuter fick Anel Raskaj ett jätteläge efter att ha blivit frispelad av Mohamed Buya Turay, men avslutet var inte bättre än att Andreas Isaksson kunde rädda.
I stället tog Djugården ledningen i den 23:e minuten efter att Jacob Une Larsson satt bollen i nät. Men bollen dömdes bort för offside till Djurgårdens stora örvåning.
– Jag förstår inte varför hörnmålet blir bortdömt. Det ska vara ett mål enligt folk som har kollat, säger Özcan Melkemichel.

Walker tvåmålsskytt

Men minuter senare kom målet och det var Walker som gjorde det på nick.
– De är rätt måna om att sätta press på oss högre upp i banan men man kan smyga upp bakom ryggen på dem och trycka dit en balja. Det känns väldigt skönt för min del, säger Walker som gjorde första målet för säsongen.
Jonas Olsson fick en smäll i slutet av den första halvleken och tvingades kliva av i paus. Men Kerim Mrabti ökade på till 2-0 tidigt i den andra halvleken.
Med timmen spelad reducerade Omar Eddahri och det blev lite nerv i matchen. Bara minuter senare hade Djurgården ytterligare en boll inne, men också det målet dömdes bort.
Trean kom dock i anfallet efter när Othman El Kabir fint placerade in bollen. Med kvarten kvar gjorde Walker sitt andra mål i matchen och för säsongen när han fastställde slutresultatet till 4-1.

Jag är inte så nöjd med prestationen, trots att vi gör fyra mål. Det är okej. Men oerhört viktig seger direkt efter derbyt, säger Melkemichel.