Målvakten bröt näsan efter krocken med Ronaldo

Uppdaterad 2018-08-20 | Publicerad 2018-08-19

Chievo-målvakten Stefano Sorrentino knockades medvetslös efter en duell med Cristiano Ronaldo i gårdagens premiär.

Resultatet av kollisionen: Brutet näsben, skadad vänsteraxel och whiplash-skada.

”CR7 fick in en fullträff”, skriver 39-åringen skämtsamt på Twitter.

SPORTBLADET TV SÄNDER REALS PREMIÄR

Söndag 22.15. Se Real Madrid-Getafe GRATIS på sportbladet.se! Studio med Sportbladets experter från 21.55, i halvtid och efteråt.

Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

Chievo var på väg mot en jätteskräll när man höll på att ta poäng mot storfavoriterna Juventus i gårdagens premiär.

Hemmalaget gjorde 2–1 på straff i den 56:e minuten men fick till slut gå av planen poänglösa efter att Juventus vänt matchen och Federico Bernardeschi avgjort till 3–2 på övertid.

Chievo fick dessutom se Bernardeschi sätta dit det avgörande målet utan sin förstamålvakt Stefano Sorrentino mellan stolparna.

För i den 86:e minuten, när Juventus tryckte på för ett segermål, kolliderade målvakten med Juventus-nyförvärvet Cristiano Ronaldo. Sorrentino låg medvetslös en kort stund innan han fick bäras ut på bår.

Brutet näsben och whiplash

Att smällen tog illa på 39-åringen råder det ingen tvekan om. Under söndagen gick Chievo ut med information angående målvaktens skadeläge:

”Chievo Verona meddelar att Stefano Sorrentino ådragit sig ett brutet näsben, skada på vänsteraxeln och en whiplash-skada.

Sorrentino stannade kvar på sjukhuset under natten men har nu fått lämna sjukhuset efter alla nödvändiga undersökningar.

Målvakten själv publicerade ett skämtsamt inlägg på Twitter dagen efter smällen.

”Tack för era snälla och kärleksfulla meddelanden. Vi är en fantastisk grupp och i går gav vi dem en match, men CR7 fick in en fullträff”