Sirius Jesper Arvidsson kokade över på läktaren

Publicerad 2018-10-06

Sirius Jesper Arvidsson

Jesper Arvidsson är skadad och sitter på läktaren.

Där såg han hur domaren Robert Daradic dömde straff till Elfsborg – men inte till Sirius.

Tro fan blindstyret inte blåser nu. Sopa!” skrev han i en tweet som senare togs bort.

Sirius fick en tuff start på bottenmötet med Elfsborg. Olycklige Tim Björkström stötte tidigt i matchen in bollen i eget mål och därefter åkte hemmalaget på en straff. Chinedu Obasi slog kallt in 2–0 till Elfsborg.

Ingen straff för Sirius

En halvtimme in i matchen ville Sirius i sin tur ha straff. Moses Ogbu och en bortaspelare omfamnade varandra i straffområdet, men domaren Robert Daradic ignorerade Ogbus och hans lagkamraters ropande om straff.

Då kokade Sirius Jesper Arvidsson, för tillfället skadad, över på läktaren.

Tro fan blindstyret inte blåser nu. Sopa!” skriver han på Twitter.

Tog bort sin tweet

En stund senare tog Arvidsson dock bort sin tweet.

För han lär ha blivit gladare ett par minuter senare. Sirius kom nämligen tillbaka. Först kämpade Moses Ogbu in 1–2 och före paus hann mittfältaren Christer Gustafsson skjuta in 2–2 med ett välplacerat långskott.

– Det är ganska ofattbart att de kan leda med 0–2. Straffen de får är ofattbar. Mitt mål var ganska enkelt, säger Christer Gustafsson.

”Vi blir passiva”

I Elfsborg var förstås spelarna förstås besvikna.

– Vi blir passiva och backar hem. Det går inte att spela så, säger Daniel Gustavsson i Elfsborg i pausen.

En timme in i matchen fullbordade Sirius vändningen. Moses Ogbu hittade en fristående Mohammed Said vid bortre stolpen som enkelt kunde rulla in bollen i öppet mål. Med 20 minuter kvar tryckte Moses Ogbu in sitt andra mål i matchen, sedan Ian Sirelius nick dansat på mållinjen. Förlusten betyder att Sirius närmar sig Elfsborg i botten av tabellen.