Publicerad 2019-09-22

Premiärmålet senast.

Nu har Kosovare Asllani nätat igen för sitt Tacón i Primera División.

Men inte till någon nytta för laget.

Sjutton minuter in i ligamatchen borta mot Logroño ordnade den svenska stjärnan Kosovare Asllani öppningsmålet för Tacón, som blir Real Madrid även vid namn från och med nästa säsong.

Gästerna fick en frispark som hittade Asllani inne i straffområdet och svenskan nickade in 1–0. Hennes andra mål i den spanska högstaligan på tre matcher.

Men efter det vände Logroño underläget på sex minuter genom två mål av 19-åriga Barbra Banda från Zambia.

Och till slut förlorade Asllanis och Sofia Jakobssons Tacón med 1–5, och har inlett ligaspelet med en vinst och två förluster.