Kristoffer Nordfeldt hade en tung avslutning i bortamatchen mot Rotherham.

Först tajmade han ett inlägg fel - sedan orsakade han straff.

Swansea föll med 1–2 borta mot Rotherham.

– Vi får leva med smärtan och försöka bli bättre, säger Swansea-managern Graham Potter till BBC.

Swansea tog ledningen borta mot Rotherham. Oliver McBurnie gjorde 1–0 i den 25:e minuten och sedan såg det länge ut som att laget skulle ta sin tredje raka vinst i Championship.

Men med knappa kvarten kvar på matchuret bjöds Rotherham in i matchen.

Misstag av Nordfeldt

Rotherham skickade in bollen från högerkanten. Landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldt såg ut att ha full koll på bollen, men gjorde sedan ett mindre lyckat ingripande.

Nordfeldt tvekade när han skulle plocka bollen och hamnade i stället i en duell med Jamie Proctor. Rotherham-anfallaren försökte nicka in bollen, men blev neddragen av Nordfeldt som försökte rädda upp situationen efter sin tidigare miss.

Men det slutade i stället med straffspark för Rotherham.

Två straffmål av Manning

Ryan Manning sköt in 1–1 bakom Nordfeldt.

Tio minuter senare för Rotherham straff igen. Manning var lika kylig då och sköt in matchavgörande 2–1 till hemmalaget.

– Jag har inte sett repriser på straffarna. Men vid den första är deras spelare offside, säger managern Graham Potter till BBC.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se