Griezmann sänkte Galatasaray

Publicerad 2015-11-25

Klara för åttondelsfinal i Champions League

Antoine Griezmann bakom segern mot Galatasaray

Antoine Griezmann var på spelhumör när Atlético Madrid besegrade Galatasaray med 2-0.

Fransmannen gjorde båda målen och såg till att Madrid-klubben är klara för åttondelsfinal i Champions League.

Atlético Madrid inledde piggt med en Fernando Torres på topp som inte gjort mål på över två månader.

Gästande Galatasaray fick den första målchansen efter bara ett par minuter men Wesley Sneijders skott smet strax utanför stolpen.

Diego Simeones mannar tog över spelet allt mer tillsammans med en Antoine Griezmann på stort spelhumör som styrde det mesta i anfallsväg för Atlético.

Det var också den 25-åriga fransmannen som skulle ge hemmalaget ledningen efter att Gabis precisa inlägg landat perfekt på pannan.

Fyra mål på två matcher

Yannick Carrasco var nära att chocka Galatasaray direkt i den andra halvleken, men Muslera i målet räddade turkarna kvar i jakten på en slutspelsplats.

Ett tag till.

Gabi spelade in till en Antoine Griezmann i misstänkt offsideposition vid straffpunkten som kunde lägga in 2-0 med 25 minuter kvar att spela. I och med målet har nu Griezmann gjort fyra mål mot Galatasaray på två matcher i årets Champions League-spel.

Segern innebär att både Atletico Madrid och Benfica är klara för åttondelsfinal från grupp C. I den sista omgången möts lagen i Lissabon där det kommer avgöras vilket av lagen som tar förstaplatsen i gruppen.