Arsenal föll – efter mardrömshalvlek

Publicerad 2019-04-24

3–0 efter den första halvleken och en total överkörning.

Arsenal förlorade mot nykomlingen Wolverhampton med 3–1.

Därmed tappar Londonklubben viktiga poäng i jakten på en Champions League-plats.

Arsenal FC

Arsenal är i desperat behov efter poäng för säkra Champions League-spel kommande säsongen.

I kväll åkte Londonlaget till Molineux Stadium för att ta sig an nykomlingen och succélaget Wolves på bortaplan.

Och matchen utvecklade sig till en katastrof för ”Gunners”.

Rubén Nevas gav hemmalaget ledningen genom en vacker frispark med halvtimmen spelad.

Tappar mark på övriga rivaler

Ett par minuter senare utökade Matt Doherty till 2–0. Diogo Jota satte därefter 3–0 precis innan halvtidsvilan.

En halvlek som kan stavas som mardröm för Arsenal.

– Arsenal är extremt oskarpa och Wolves är extremet kliniska, sade Erik Niva i Viasat.

I den andra halvleken kunde Unai Emerys mannar reducera till 3–1 genom Sokratis men kom aldrig närmare än så. Därmed åkte Arsenal på en tredje förlust på de sex senaste matcherna, och tappar ytterligare mark på de åtråvärda Champions League-platserna. Londonklubben ligger just nu på en femte plats, en poäng bakom Chelsea som har den sista platsen.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se