Manchester City säkrade Premier League-titeln redan förra helgen.

Men trots det har man inte slagit av på takten.

I mötet med nedflyttningshotade Swansea vann laget klart med 5–0.

Manchester City fick fira ligatiteln i kavaj efter att Manchester United förvånande förlorat hemma mot jumbon West Bromwich. Men trots att ligatiteln redan är säkrad så fortsätter laget imponera i ligaspelet.

I mötet med Swansea rivstartade matchen och kunde redan efter 16 minuter gå upp till en 2–0-ledning. Detta efter mål av David Silva och Raheem Sterling. Kevin De Bruyne bjöd sedan hemmapubliken på matchens kanon. Belgaren, som är nominerad till årets spelare, avlossade en projektil från distans som Fabianski i Swansea-målet inte kunde göra mycket åt.

Bernardo Silva och Gabriel Jesus fastställde sedan slutresultatet till 5–0.

Swansea är nära att åka ur Premier League den här säsongen men har fyra poäng till godo på Southampton och Stoke under nedflyttningsstrecket. Martin Olsson som spelade 75 minuter för Swansea har tidigare åkt ur Premier League tre gånger, med Blackburn 2012 samt Norwich 2014 och 2016.

Stoke och Burnley befinner sig i olika delar av tabellen. Burnley som gjort en stark säsong har fortfarande chansen att knipa en Europaplats till kommande säsong. Därför kom poängtappet mot nästjumbon Stoke olägligt. Badou Ndiaye gav Stoke ledningen i den elfte minuten innan Ashley Barnes kvitterade för gästerna till slutresultatet 1–1.

Stoke har i och med poängen fyra poäng upp till Swansea på säker mark. Detta med tre omgångar kvar att spela.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se