Körde sten, sax, påse: ”Jag ska döda dem”

Uppdaterad 2024-02-12 | Publicerad 2024-02-11

Coventry City fick straff mot Millwall.

Då utmanade två spelare varandra på sten, sax, påse.

– Jag kommer döda dem, säger tränaren Mark Robins.

När domaren pekade på straffpunkten låg uppflyttningsjagande Coventry under med 0–1 i mitten av andra halvlek.

Mark Robins skämtsamma hot levererades i mixade zonen efteråt.

Tränaren har dock sig själv att skylla för spelarnas lösning, då han inte hade utsett straffskytt.

– Men det är något jag kommer göra, säger han enligt Coventry Telegraph.

”Måste vara vetenskapliga”

Antingen det.

Eller så får han hoppas på att Haji Wright fortsätter överlista lagkamraten Callum O’Hare – och motståndarnas målvakter.

Den 25-årige forwarden var nämligen säker från elva meter. Och bara tre minuter senare fullbordade samme man vändningen.

– Tack och lov höll de huvudena kalla. Det är bra att båda vill göra mål och att vi har två bra straffskyttar, men vi måste vara lite mer vetenskapliga än så där, säger Robins.

Haji Wright tog vara på straffen.

Valde sten

Sky Sports postade intervjun med Coventry-coachen på X.

I tråden skojade klubbens konto vidare:

”Göm er, grabbar”.

Även matchvinnaren tog sig till X – och bjöd på ett avslöjande.

”Den som vet den vet”, skriver Haji Wright, följt av en sten-emoji.

Efter 2–1-segern klättrar Coventry City till sjätteplatsen. Slutar laget där får man kvala till Premier League.

Millwall är lag 18 av 24 i Championship.