Halmstad vände efter utskällningen i paus:

Uppdaterad 2018-08-08 | Publicerad 2008-07-21

”Man måste väcka laget ibland”

TRELLEBORG. Det blev de hårda ordens match för Halmstad.

Tränaren Janne Andersson skällde ut sina spelare i paus och målvakten Magnus Bahne var emellanåt närmast tokig på sina försvarare.

– Man måste väcka laget ibland, säger Bahne.

Och som Halmstad vaknade. Från att ha varit utspelat av TFF som kunde avgjort matchen redan under de första 20 minuterna. Till att dominera lika stort efter paus och vända 0–1 till seger 2–1.

– Ingen var nöjd med spelet i första halvlek, men efter den andra kan vi vara väldigt nöjda. Jag tror vi fick ett ganska bra övertag nu när vi visade att vi kan vända en match. Det var inte igår som vi vann senast, säger Bahne inför ”returen” på lördag i Halmstad.

Andreas Drugge som snyggt sköt 1–0 på retur från Bahne var snuddande nära att avgöra matchen strax senare med ett jätteskott