Erkan Zengin.

Erkan Zengin var på väg att skjuta tre poäng till ett decimerat Eskisehirspor.

Men Samuel Holmén ville annat.

Den förre Elfsborgsspelaren blev tvåmålsskytt och ordnade 2-2 för Istanbul BB.

I den 18:e minuten fick Holmén bollen i en omställning och blev fri med målvakten. Han fintade bort honom, klev åt sidan och sköt in 1-0 trots att flera försvarare i Eskisehirspor hade hunnit hem till straffområdet.

Drog omkull Holmén

Några minuter in i den andra halvleken nickade Jerry Akaminko in kvitteringen.

Tio minuter senare blev Eskisehirspors Rodrigo Tello utvisad efter att ha dragit på sig sitt andra gula kort. Han tappade bollen på mittplan till Holmén och drog sedan ned svensken.

Trots en man mindre på planen kunde bortalaget, genom inhopparen Erkan Zengin, ta ledningen.

”Ett snyggt mål”

I den 82:e minuten fick den förre Hammarbyspelaren bollen till vänster på offensiv planhalva. Han avancerade in i mitten och sköt sedan snyggt in 2-1 i bortre hörnet.

– Det var ett snyggt mål, ett skott från 30 meter. Det kändes bra, säger Zengin till Sportbladet.

Men Holmén fick sista ordet i svenskkampen. Istanbul BB fick straff på stopptid efter en hands och då sköt den förre Elfsborgsspelaren in 2-2.

– Holmén var bra, men de fick en straff i 93:e minuten. Vi var i ledningen med 2-1 och hade åkt på en utvisning, så de hade lite tur, säger Zengin.