Uppdaterad 2019-09-01 | Publicerad 2019-08-31

Det är inte ofta Juventus tappar poäng efter en tremålsledning hemma i Turin.

I kväll var det nära.

Men Kalidou Koulibalys självmål på tilläggstid sänkte Napoli.

Mötet mellan Juventus och Napoli var bara 15 minuter gammalt när hemmalagets Mattia De Sciglio tvingades bryta matchen på grund av skada.

Han ersattes av Danilo, som inte behövde många sekunder på planen innan han inledde målskyttet då han avslutade en vacker kontring.

Ronaldo gjorde 3–0

Tre minuter senare vände Gonzalo Higuain på en femöring i straffområdet och skickade upp 2–0 i nättaket. Siffror som ändå får anses vara i underkant efter en övertygande första halvlek av hemmalaget.

När Cristiano Ronaldo skickade in 3–0 med knappa halvtimmen kvar att spela trodde nog de flesta att matchen var över.

Sex minuter senare var det plötsligt match igen.

Konstantinos Manolas reducerade och nyförvärvet Hirving Lozano, som hoppade in i halvtid, stötte in sitt första Serie A-mål från nära håll i den 68:e minuten. Giovanni Di Lorenzo kvitterade sedan i den 81:a minuten.

Osannolikt självmål

Men Juventus skulle bärga tre poäng till sist.

På tilläggstid fick Napoli-försvararen Kalidou Koulibaly en felträff på volley i eget straffområdet. Bollen landade i krysset och senegalesen föll till marken i besvikelse.