Ett supermål såg ut att bli avgörande.

Men Atlético Madrid reste sig mot Juventus.

Gigantmötet slutade 2–2 efter mål i slutminuterna.

Juventus såg länge ut att ta hem gigantmötet med Atlético Madrid på Wanda Metropolitano.

De italienska mästarna ledde med 2–1 i den 90:e minuten, delvis pågrund av ett drömmål från Juan Cuadrado. Colombianen serverades bollen i offensivt straffområde, tre minuter in i andra halvlek, och gjorde först en överstegare innan han bombade upp 1–0 i bortre krysset.

– Farten, träffen, ett fantastiskt mål, säger experten Bojan Djordjic i Viasat.

Mexikansk hjälte

Kvarten senare utökade Blaise Matuidi med vad som verkade bli ett avgörande. Men det spanska huvudstadslaget reste sig i motvinden.

Stefan Savic reducerade och i den 90:e minuten kvitterade alltså den mexikanske mittfältaren Hector Herrera, vilket fastställde slutresultatet till 2–2.

I Ukraina fick Manchester City en perfekt start på Champions League-äventyret 2019/20. De engelska mästarna slog Sjachtar Donetsk med 3–0 efter en bekväm kväll med mängder av målchanser.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se