Thomas Müller missar inledningen av slutspelet i Champions League.

Tysken sparkad Ajax Nicolas Tagliafico i huvudet och fick syna det röda kortet.

Tagliafico fick det sista ordet när han fastställde slutresultatet 3–3.

Ajax och Bayern München gjorde upp om förstaplatsen i grupp E i Amsterdam i kväll.

Bayern München fick en fin start när Robert Lewandowski gav laget ledningen i första halvlek. I andra halvlek lyckades dock Ajax vända genom två mål från Dusan Tadic på en halvtimme.

Men den tyska storklubben vände med mål i den 86:e och 90:e minuten från Lewandowski och Kingsley Coman.

Det var även två utvisningar i matchen. Ajax-försvararen Maximilian Wober blev utvisad i den 67:e minuten efter en ful tackling på Leon Goretzka. Men kvällens fulast stod Thomas Müller för.

Bayern vann gruppen

Den tyske anfallaren sparkade Nicolas Tagliafico i huvudet och fick syna det röda kortet efteråt. Tagliafico fick dock revansch för den smällen när han tryckte in 3–3 i slutskedet.

Det blev delad poäng. Det betyder att Bayern München vinner gruppen före Ajax.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se