När Riccardo Saponara kvitterade i den 99:e (!) minuten fick han glädjefnatt.

Målfirandet förvandlades till en nakenchock – som nu hyllas av Albin Ekdal.

”Ett sånt mål förtjänar ett speciellt firande”, skriver svensken på Instagram.

Lördagens möte mellan Lazio och Sampdoria blev dramatiskt.

Minst sagt.

I den 93:e minuten, vid ställningen 1-1, fick hemmalaget Lazio straff efter en handssituation som videogranskades. Ciro Immobile klev då fram och rullade in det som förmodligen hela Stadio Olimpico trodde var det matchavgörande målet.

Men icke.

Galna slutsekunder

Matchen tog ännu en oanad vändning då Sampdorias Riccardo Saponara, med bara sekunder kvar av den nio (!) minuter långa tilläggstiden, karateklackade in 2-2.

Glädjen visste inga gränser. Den 26-årige mittfältaren slet av sig tröjan, spurtade bort till gästernas klacksektion – och kastade sig upp i folkhavet.

Kläddes av

Väl där kunde supportrarna i sin eufori inte låta bli att rycka, dra och slita i sin hjälte. Så pass mycket att både shorts och kalsonger gled ner och lämnade Saponara med skinkorna bara.

Firandet hyllas nu av Saponaras lagkamrat, svenske landslagsmannen Albin Ekdal.

”Ett galet sista-sekunden-mål förtjänar ett speciellt firande”, skriver han på Instagram.

Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)