Uppdaterad 2019-03-27 | Publicerad 2018-12-19

Gareth Bale hade lekstuga i klubblags-VM.

Walesaren gjorde hattrick i mötet med japanska Kashima Antlers.

Nu väntar final mot Marcus Bergs Al Ain.

Al Ain besegrade argentinska River Plate i går efter straffdrama. Det betyder att landslagsspelaren Marcus Berg spelar final i klubblags-VM.

Motståndare blir Real Madrid. Den spanska storklubben vann mot Kashima Antlers med 3–1 i kväll. Gareth Bale hade stor show.

I den 44:e minuten gjorde walesaren 1–0 efter ett väggspel med vänsterbacken Marcelo.

I den 53:e minuten slarvade japanerna i försvaret och Bale kunde enkelt sno åt sig bollen och lägga in 2–0 i öppet mål. Två minuter senare avgjorde Bale matchen med 3–0, återigen assisterad av Marcelo.

Får spela match om tredjepris

Kashima Antlers fick in en reducering innan matchen var över. Shoma Doi gjorde 1–3-målet. Kashima Antlers möter argentinska River Plate i kampen om tredjeplatsen.