Solkjaers United fortsatt utan förlust – Lindelöf vilades

avMagnus Wilsson

Victor Nilsson Lindelöf vilades när Manchester United besegrade nästjumbon Fulham.

Londonklubben avfärdades tämligen enkelt med 3–0 efter två mål av Paul Pogba.

Det är Manchesterklubbens elfte raka match utan förlust.

När Manchester United reste mot västra London var inte klubbens svenska mittback Victor Nilsson Lindelöf med. Han vilades som försiktighetsåtgärd inför det stundande Champions League-mötet mot Paris Saint Germain.

– Det är inget att oroa sig över, säger Ole Gunnar Solskjaer till MUTV.

I svenskens frånvaro besegrades Fulham utan några större svårigheter med 3–0. I och med seger kliver Manchester United förbi Chelsea med en poäng och tar över fjärdeplatsen, dock med en match mer spelad.

– Det var det vi ville när Ole kom. Vi pratade om det, vi vill vara i toppen, topp fyra. Det är fortfarande en lång väg kvar, men vi är här och vi vill stanna här nu, säger Paul Pogba till AP.

Pogba tvåmålsskytt

Efter 14 minuter kunde Paul Pogba öppna målskyttet genom ett avslut ur en snäv vinkel. 2–0 kom från Anthony Martial knappt tio minuter senare efter en fin soloräd.

I mitten av den andra halvleken kunde Pogba göra sitt andra mål för dagen och fastställa slutresultatet till 3–0 från straffpunkten efter att Juan Mata rivits ner.

– Han spelar på toppen av sin förmåga. Vi försöker bygga ett bättre lag och sätta spelare i positioner där vi kan hota motståndarna. Vi vet att Paul, med sin storlek, energi och styrka kommer att vara ett problem för vem som helst, säger Ole Gunnar Solskjaer till AP.

Laddar Matchöversikt

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

ARTIKELN HANDLAR OM