Mrabti nära flytt till England

avPer Bohman

Publicerad:
Uppdaterad:

Kerim Mrabti har hittat en ny klubb.

Enligt Sportbladets uppgifter är svensken nära att göra klart med Birmingham City.

Mittfältaren ska ha varit på plats i England och besökt klubben.

Lokaltidningen Birmingham Live rapporterade tidigare under torsdagen att Championship-klubben Birmingham City är intresserade av Kerim Mrabti. Sportbladet erfar att Mrabti redan varit på plats i England för att besöka klubben. Enligt Sportbladets uppgifter är 24-åringen nu nära att göra klart med klubben även om detaljer återstår innan affären är i hamn.

Hoppade av landslaget

Mrabtis kontrakt med Djurgården gick ut i höstas och mittfältaren har alltså varit en fri spelare sedan dess. Han hoppade av landslagets januariturné i Qatar 3–11 januari, som han var uttagen till, eftersom spelaren inom kort väntades bli klar för en ny klubb.

”På god väg med en spelare”

Det mesta tyder alltså på att det blir Birmingham City. Klubben ligger för närvarande på en åttondeplats i Championship och tränas av Premier League-meriterade managern Gary Monk. Han har också bekräftat att en icke namngiven spelare väntas bli klar för Birmingham inom kort.

– Vi är i samtal (med en spelare). Vi är på god väg med en särskild spelare, men jag vill inte prata om det eftersom vi fortfarande diskuterar, sa Monk till klubbens hemsida tidigare under dagen.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM