Dags för den andra matchen i januariturnén.

Avspark: 17.30.

• Frida Fagerlund
    11 jan 2019

SLUT

Det blir oavgjort, trots svensk dominans i den andra halvleken. Första halvlek var definitivt Island men starkt av Sverige att vända hela matchbilden efter paus.

Målskyttar: Viktor Gyökeres och Simon Thern (Sverige) Ottar Karlsson och Jon Dagur (Island)

11 jan 2019

2–2

92+) Det såg ju så himla tryggt och stabilt ut. Trist.

11 jan 2019

2–2

90+) Vi är inne på stopptid.... Och det är kvitterat! Island får in ett riktigt onödigt mål i slutminuternanär Jon Dagur springer rakt igenom mittbackarna och drar in 2–2.

• 11 jan 2019

Thern blev väl inbytt i första matchen när Tibbling blev skadad...ang 2 av 2 starter.

Christian

Så klart! Fel av mig.

Frida Fagerlund
    11 jan 2019

2–1

87) Sverige har lite tur när Island får till ett riktigt bra anfall och Ottar Karlsson är nära att få fram en nickskarv till en medspelare, men får frispark emot sig.