Nätade i sin comeback - firade med hånfull gest

Publicerad 2017-01-22

Diego Costa var tillbaka efter bråket med Antonio Conte.

Det slutade med mål, en hånfull gest och tre poäng för Chelsea.

– Jag hoppas att spekulationerna kring Diego Costa försvinner, säger tränare Antonio Conte e­fter 2–0 mot Hull.

Det har varit skriverier om ett bråk mellan Diego Costa och Antonio Conte. Anfallaren missade förra matchen mot Leicester, men var tillbaka mot Hull i går.

Diego Costa öppnade målskyttet i 2–0-vinsten. Han firade genom att göra en gest med händerna, man kan tolka det som att han menar att det är slutsnackat.

– Jag hoppas att spekulationerna kring Diego Costa försvinner. Han trivs väldigt bra här. Han gjorde en bra match och visade god attityd, säger Conte.

”Var en rejäl smäll”

Försvararen Gary Cahill gjorde det andra målet i 2–0-segern. Laget leder med åtta poäng efter 22 o-mgångar, laget har hållit nollan 13 gånger i ligan den här säsongen.

Cahill var även inblandad i en otäck situation i matchen. Efter 12 minuter hade han en luftduell med Hulls Ryan Mason. Cahill ställde sig upp och spelade vidare. Men för Mason slutade det med stödkrage, syrgas och bår.

Efter en paus på cirka tio minuter bars Mason ut från Stamford Bridge på bår. Han fördes sedan direkt till sjukhus.

– Jag skulle bara möta i-nlägget med huvudet, men vi nickade ihop med varandra. Det var en rejäl smäll. Jag hoppas att han mår okej, säger Cahill.

”Hade press på oss”

En skön vinst för Chelsea med tanke på att flera av konkurrenterna tappade poäng. Chelsea toppar P-remier League, åtta poäng f-öre Londonrivalen Arsenal som vann mot Burnley i går.

– Jag har sagt att den här ligan är tuff och det kan man verkligen se den här helgen. Ingen match är enkel, säger Conte.

– Många av våra motståndare tappade poäng. Det är inte lätt att spela den sista matchen under en helg och veta hur det har gått i de andra matcherna. Vi hade press på oss. Vi var tvungna att ta till vara på vår chans den här helgen och det var inte enkelt.