Brahim Díaz ersatte Jude Bellingham och visade vägen för Real Madrid mot Las Palmas.

Skyttekungen satt på bänken.

Då blev ersättaren målskytt när Real Madrid besegrade Las Palmas.

– Det är otroligt att göra mål på Bernabéu, säger Brahim Díaz.

Jude Bellingham har klivit fram som en matchvinnare direkt efter sin ankomst till Real Madrid men under onsdagen fick britten sitta på bänken i 90 minuter.

Det gick också trögt med anfallsspelet för Real Madrid i nästan hela den första halvleken mot Las Palmas. Men till sist hittade Bellinghams ersättare nätet.

”Det är otroligt”

I halvlekens allra sista stund fick Brahim Díaz ett öppet läge i straffområdet och dunkade in Real Madrids ledningsmål.

– Jag behöll lugnet på ett sätt som jag inte har gjort tidigare. Jag hade tålamod och är väldigt nöjd, säger Díaz om sitt mål till RMTV.

Díaz firade vilt och det rådde ingen tvekan om hur han kände.

– Det är otroligt att göra mål på Bernabéu. Det är något unikt. Det är en stolthet och jag är glad över att ha gjort mitt första mål för säsongen, säger Díaz.

Skrällaget leder ligan

I den andra halvleken nickade Joselu in 2–0 och Real Madrid vann matchen med dessa siffror.

Efter sju omgångar ligger Real Madrid på andra plats i La Liga, en poäng bakom Girona och en poäng före den regerande mästaren Barcelona.