Skandalscener i Europa League

Uppdaterad 2015-02-27 | Publicerad 2015-02-26

Publiken stormade in från läktaren

Matchen mellan Dynamo Kiev och Guingamp i Europa League fick stoppas i nio minuter sedan delar av publiken tagit sig ner från läktaren.

Enligt Get French Football hotade huliganer med sympatier hos hemmalaget sedan bortafansen och försökte slita ner deras flaggor.

Det var efter 79 minuter som personer från Dynamo Kievs hemmasektion plötsligt flödade ner på innerplanen bakom ett av målen. En stor grupp av huliganer rörde sig sedan mot gästernas sektion samtidigt som domaren tog beslutet att bryta spelet och ta spelarna av planen.

Dynamo Kiev vann

Enligt franska L'Equipe hotades Guingamps supportrar av huliganerna som även försökte slita ner flaggor och annat, skriver Get French Football.

Efter nio minuters uppehåll kunde ordningen återställas och spelet till sist återupptas.

Dynamo Kiev vann matchen med 3-1 och är klart för avancemang till åttondelsfinal efter totalt 4-3.