Uppdaterad 2015-10-22 | Publicerad 2015-10-21

Wernblooms CSKA Moskva klarade 1-1 mot Manchester United

Först orsakade Anthony Martial straffen som CSKA satte 1-0 på.

Sen tog han revansch på sig själv med ett läckert nickmål som räddade Unitedpoäng.

Klockan var nästan midnatt när Champions League-matchen mellan CSKA Moskva, med Pontus Wernbloom i startelvan, och Manchester United sparkade igång.

Och till en början var det hemmalaget som hanterade den sena timmen bäst av alla. Efter knappa kvarten ställde man om snabbt men hindrades av en hemjobbande Anthony Martial – som tog med handen.

Domaren pekade på straffpunkten. David de Gea räddade visserligen Roman Eremenkos straff men Seydou Doumbia var klart snabbast fram på returen och satte 1-0.

Wolfsburg toppar tabellen

Anthony Martial skulle dock rädda upp dagen någorlunda för bortalaget när han kvitterade matchen i andra halvleks 65:e minut. Ett fint inlägg från höger slutade med att Martial slängde sig åt höger och nickade bollen via den vänstra stolpen och in på klassiskt Martin Dahlin-manér.

United fortsatte pressa i andra halvlek men utan resultat. Det betyder att både United och CSKA Moskva står på fyra poäng, två bakom Wolfsburg som i dag besegrade PSV Eindhoven med 2-0.