Uppdaterad 2019-07-16 | Publicerad 2018-05-06

Cristiano Ronaldo gjorde mål för Real Madrid i El Clásico.

Men portugisen fick en smäll vid situationen och byttes ut i halvtid.

Det återstår knappt tre veckor till finalen i Champions League.

Barcelona fick en drömstart mot Real Madrid. I den tionde minuten tog hemmalaget ledningen.

En fin omställning avslutades med att Sergi Roberto drog ett fint inlägg från högerkanten. På bortre stolpen kom Luis Suarez och drog in 1–0 till Barcelona.

Real Madrid svarade omgående.

Efter en omställning drog Toni Kroos ett inlägg som Karim Benzema nickade ner. Framför mål dök Cristiano Ronaldo upp och stötte in 1–1.

Fick en smäll vid målet

Ronaldo fick en smäll vid målet och grinade illa. Men portugisen spelade vidare till halvtid.

Men när andra halvlek drog igång var Ronaldo inte kvar på planen. Tränaren Zinedine Zidane tog av honom efter 45 minuter. Det är oklart om han är skadad eller om det var en säkerhetsåtgärd.

Den 26 maj, om 20 dagar, spelar Real Madrid mot Liverpool i final i Champions League.

El Clásico slutade 2–2.

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se