”Jag är öppen för att lyssna på projekt”

avOssian Flodmark

Publicerad:

Mauricio Pochettino är redo att återvända till tränarbänken.

Under sin semester i Argentina har han öppnat upp om sin framtid.

– I min ålder behöver jag inte mycket tid för att återhämta mig, säger han till Fox Sports Argentina.

Arsenal och Bayern München är på jakt efter en ny huvudtränare. Ole-Gunnar Solskjaer har svårt att nå resultat i Manchester United och under senare tid har Borussia Dortmund börjat gå tungt under Lucien Havre. Samtidigt befinner sig en av världens mest eftertraktade tränare i Argentina och säger att han känner sig redo för ett nytt uppdrag.

– Mitt första beslut var att komma tillbaka till Argentina, till mitt hem och träffa familj och vänner. Men jag förväntar mig att återvända till Europa för att fatta beslut om min framtid, säger Pochettino till Fox Sport Argentina enligt Fox Sports.

Ladda om batterierna

Pochettino ledde Tottenham under fem och en halv säsong i Premier League. Efter ett svagt 2019 med få vinster fick han till slut sparken trots en finalplats i Champions League bara ett halvår tidigare. Nu befinner han sig i Argentina för att ladda om batterierna och komma tillbaka till det projekt han finner mest intressant.

– Mitt bästa beslut var att komma till Argentina för att stänga av i tio dagar. I min ålder behöver jag inte mycket tid för att återhämta mig. Jag är öppen för att lyssna på projekt som läggs framför mig, säger han.

Foto: Rui Vieira / TT
Pochettino reste hem till Argentina.
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM