Beckham förlorade i jubileumsmatchen

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-03-26

David Beckham fick inte fira sin 100:e landskamp med en seger. Franck Ribery blev enda målskytt när han på straff slog in 1–0 till Frankrike i den 32:a minuten.

Det var tänkt att bli en klang och jubel-föreställning för David Beckham. Men LA Galaxy-stjärnan, som startade matchen, fick nöja sig med ett gult kort och 62 spelade minuter.

I stället fick han se ett hemmalag som var bättre på det mesta.

– Jag var glad över att få starta matchen, men det handlade mer om att få komma in på planen och få den där 100:e landskampen, säger Beckham till AP.

Frankrike för hela slanten

Annars handlade det mesta om Frankrike. Gång efter annan oroade fransmännen det Engleska försvaret och i den 32:a matchminuten gav det utdelning.

Britternas målvakt David James gav sig ut och fällde Nicolas Anelka, Ribery satte säkert den efterföljande straffen.

För Frankrike, som förbereder sig för EM, gav matchen mersmak.

För England, som inte har något EM att se fram emot, fortsätter lagbygget inför kommande VM-kvalet.