Publicerad 2013-10-27

Låg medvetslös på planen

Landslagsanfallaren Ola Toivonen som målvakt.

Det blev verklighet för PSV Eindhoven sedan burväktaren Przemysław Tytoń slagits medvetslös i mötet med Roda.

Det var otäcka scener som utspelade sig i Rodas hemmamatch mot PSV Eindhoven. Gästernas målvakt Przemysław Tytoń landade med huvudet ner i gräset när han skulle rädda en frispark och blev liggande medvetslös på planen.

”Vid medvetande”

26-åringen blev försedd med nackskydd men vaknade till i väntan på ambulansen som sedan förde honom till sjukhus. De första rapporterna därifrån är också positiva.

– Han är vid medvetande och undersöks närmare nu, meddelade PSV enligt telegraaf.nl.

Alla byten gjorda

Situationen blev också sportsligt prekär för PSV då alla tre byten var gjorda när Tytoń skadade sig. I brist på alternativ fick då Ola Toivonen vakta kassen den återstående minuten.

Svensken tackade förmodligen sin lyckliga stjärna för matchen att redan var inne på övertid och anfallaren lyckades freda sitt mål. Trots det förlorade PSV matchen med 2-1 efter att ha fått Memphis Depay utvisad i den 72:a minuten.