Atléticos fina målform – 9–0 på två matcher

Krossade Sporting Gijón

Nio mål framåt och noll insläppta på två matcher.

Det har minst sagt lossnat för Atlético Madrid i La Liga.

I kväll besegrades Sporting Gijón med 5–0.

Efter en trög ligainledning med endast två poäng och ett mål framåt på de två första omgångarna har Atlético Madrid börjat komma i gång.

Förra veckan krossade laget John Guidettis Celta Vigo på bortaplan med 4–0.

I kväll var det dags för nästa målfest.

Hemma på Vicente Calderon satte Atlético gasen i botten redan från start. Klockan stod bara på 1.30 när Antoine Griezmann blev helt fri och gav hemmalaget en drömstart med sitt 1–0-mål.

Succéinhopp av Torres

Drygt två minuter senare small det igen. Nyförvärvet Kevin Gameiro fick på en riktig fullträff och drog snyggt in 2–0 i bortre burgaveln.

3–0 skulle också komma, och det efter en halvtimmes spel. Återigenhöll sig Antoine Griezmann framme när han vackert drog in sitt andra mål i bortre krysset utanför straffområdet.

Överkörningen var dock inte över där. I den andra halvleken byttes Fernando Torres in som skrev in sig i målprotokollet två gånger om.

Först skarvade spanjoren in 4–0 från nära håll innan han på tilläggstid fastställde slutresultatet till 5–0 från straffpunkten.