Salah avgjorde - toppar skytteligan

Publicerad 2018-12-21

Mot Wolverhampton kom 15:e ligasegern den här säsongen.

Liverpool vann med 2–0 och har fortfarande inte förlorat i Premier League 2018/19.

Mohamed Salah blev målskytt och är därmed ensam i toppen av skytteligan.

Mohamed Salah hade en fin säsong med Liverpool i fjol. Det blev 32 fullträffar från 26-åringen, som vann skytteligan i Premier League. Den här säsongen är han på god väg att försvara sin titel.

Salah gjorde Liverpools första mål när laget vann borta mot Wolverhampton. I den 18:e minuten mötte han ett inspel från högerkanten och var kylig när han styrde in bollen med vänsterfoten.

van Dijk fick näta

Virgil van Dijk ökade på Liverpools ledning. I den 69:e minuten lyfte Salah in bollen till försvararen som befann sig framför mål och bredsidade in bollen tll 2–0. Det resultatet stod sig matchen ut.

Salah har gjort elva mål i Premier League och toppar därmed skytteligan i ensam majestät. Pierre-Emerick Aubameyang, Arsenal, är tvåa med tio fullträffar. ”Gunners” spelar mot Burnley imorgon.

Trent Alexander-Arnold är skadad, men Liverpool-försvararen var på plats på Molineux i kväll. Han stod i bortasektionen och var nöjd när lagkamraterna spelade hem tre poäng.