Domarkaos när Milan tog poäng

Uppdaterad 2018-08-10 | Publicerad 2013-09-14

Uträknat och på väg mot andra förlusten.

Men domarkaos och två sena mål räddade Milan mot Torino.

Torino gjorde allting rätt och gick fram till en 2-0-ledning mot Milan efter mål av Danilo D'Ambrosio och Alessio Cerci. Tre poäng såg ut att vara i hamn när klockan tickade upp mot full tid.

Men en rörig situation i den 88:e minuten ändrade på allt.

Domaren ändrade domslut

Milan anföll och skickade in bollen framför mål, men målvakten Daniele Padelli boxade bort den. Bollen hamnade hos Sulley Muntari, som utanför straffområdet fick på en halvträff med vänsterdojan.

Men bollen rullade ändå förbi Padelli och in till 1-2.

När Muntari sköt skottet var flera spelare i Milan offside och Torino ville haft frispark. Först såg domaren Davide Massa ut att ha blåst frispark till hemmalaget, men signalerade i stället för mål. Det blev väldigt rörigt och flera spelare protesterade.

Det skulle dock bli ännu mer irriterat i hemmalaget.

Straff på stopptid

I den 93:e minuten gick inhopparen Andrea Poli omkull i en närkamp med Torinos Giovanni Pasquale och domaren pekade på straffpunkten.

Det var vilda protester från hemmaspelarna och Mario Balotelli fick vänta i flera minuter innan han kunde slå straffen. Det störde dock inte anfallaren.

Balotelli var iskall och rullade enkelt in slutresultatet 2-2.

Alexander Farnerud satt på bänken, men fick hoppa in i slutminuterna.

Kaká, som återvände till Milan från Real Madrid i sommar, gjorde debut för ”Rossoneri”. Brassen lirade 70 minuter.

Napoli leder italienska ligan

Napoli vann med 2-0 mot Atalanta på lördagskvällen och toppar nu Serie A med nio poäng. Inter och Juventus har sju poäng.