”Det finns en agenda mot Paul”

Ole Gunnar Solskjaer irriterad efter uppgifterna om bråk mellan Paul Pogba och Jesse Lingard

avPatrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Paul Pogba är rubrikernas man efter uppgiften att 26-åringen vill lämna Manchester United och vad som såg ut som ett bråk med lagkamraten Jesse Lingard.

Nu är tränaren Ole Gunnar Solskjaer irriterad – på den brittiska pressen.

– Det finns en agenda mot Paul, säger Solskjaer enligt Manchester Evening News.

Paul Pogba har tröttnat på livet i Manchester United och vill flytta. Det har spelarens agent Mino Raiola förklarat med all önskvärd tydlighet.

– Alla vet att Paul vill flytta vidare. Vi är i den processen nu. Alla vet vad Paul känner. Alla i klubben, från tränare till ägare, känner till Pauls önskan, sa Raiola till The Times den 5 juni och fyllde i veckan på med ny kritik mot Manchester Uniteds klubbledning för att de inte försvarat Pogba mot den kritik som mött honom efter beskedet:

– Det är synd att andra gillar att kritisera utan att ha alla fakta. Jag beklagar också att klubben inte tagit ställning emot det. Förhoppningsvis får vi en tillfredställande lösning för alla parter snart.

”Har ett hjärta av guld”

Spekulationerna om Pogbas framtid fick ytterligare fart när 26-åringen dessutom såg ut att hamna i bråk med lagkamraten Jesse Lingard under lagets pågående träningsläger i Australien.

Nu är tränaren Ole Gunnar Solskjaer också irriterad. Men inte på Pogba.

– Vad jag kan säga om Paul är att det ser ut som det kommer bli en media... Jag vill inte kalla det för det men det finns en agenda mot Paul. Han är en superkille, en extremt professionell spelare, har aldrig ställt till med några problem och har ett hjärta av guld. Och, för att ta ett exempel, när Jesse och Paul promenerade tillsammans framställdes det som ett bråk mellan två killar. Jag vet att ni är här för att sälja historier men det finns inga problem mellan spelarna, alla är professionella och försäsongen har bara varit bra så här långt, säger Solskjaer till Manchester Evening News.

”Agenter snackar hela tiden”

Spanska Real Madrid ska enligt uppgifter vara intresserat av Pogba men Solskjaer förnekar att United fått något bud på fransmannen.

– Agenter snackar hela tiden men vi har inte fått några bud från någon klubb och det är egentligen allt jag kan säga om den saken. Paul har aldrig bekymrat mig. När han är på planen jobbar han hårt och är en stolt kille. Jag kan inte sitta här och snacka om Paul och vad agenter säger. Vi har några år kvar på hans kontrakt och han har varit fantastisk sen han kom tillbaka i träning.

1 av 2
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM