Publicerad 2024-03-07

Conor Bradley byttes in i paus mot Sparta Prag.

Sedan hann det gå 39 sekunder.

Då stod Liverpooltalangen för ett riktigt dråpligt självmål.

Den 20-årige försvararen har gjort succé i Trent Alexander-Arnolds skadefrånvaro. Men kvällens inhopp mot Sparta Prag i Europa League vill irländaren nog glömma fort.

Bradley byttes in i paus, då Liverpool ledde åttondelsfinalen med 3–0, och gjorde självmål direkt.

Sparta Prag-yttern Veljko Birmancevic, tidigare i Malmö FF, spelade in bollen från höger och Bradley skulle rensa. Det gjorde han – men rakt in i eget mål, till 3–1.

Nunez tvåmålsskytt

Dessförinnan hade det mesta gått Liverpools väg.

Mac Allister öppnade målskyttet på straff och sedan tryckte anfallsstjärnan Darwin Nunez in både 2–0 och 3–0.

I andra halvlek stängde Luiz Diaz och Dominik Szoboszlai matchen och Liverpool vann med 5–1.