Publicerad 2018-11-03

Först missade han ett jätteläge - sedan blev han hjälte.

Marcus Rashford sköt tre poäng till Manchester United.

2–1-målet kom på stopptid mot Bournemouth.

Bournemouth inledde starkt hemma mot Manchester United. Man tog ledningen med 1–0 i den elfte minuten efter mål av Callum Wilson.

Bournemouth radade upp målchanser, men lyckades inte utöka ledningen. I stället kunde Anthony Martial kvittera till 1–1 före halvtid.

I andra halvlek, i den 65:e minuten, hade Manchester United ypperliga möjligheter att ta ledningen.

Ake och Brooks räddade hemmalaget

Ashley Young drog en frispark i ribban och sedan hamnade bollen hos Marcus Rashford. Engelsmannen missade ett jätteläge när Nathan Ake kastade sig och täckte skottet.

Paul Pogba fick nästa möjlighet, men fransmannen fick aldrig iväg något skott utan styrde bara bollen mot mål. David Brooks rensade undan på mållinjen.

United-manager José Mourinho trodde inte sina ögon. Tv-kamerorna filmade bänken och man fick se portugisen flyga upp från stolen, vända sig om och slå ut med armarna. Sedan skrek han något.

Rashford blev hjälte

Brooks fick en bra chans att avgöra matchen med drygt tio minuter kvar av matchen. Men David de Gea räddade skottet.

Marcus Rashford, som fick inleda matchen på bänken, tog revansch. På stopptid blev engelsmannen hjälte när han petade in bollen från nära håll.

Managern José Mourinho var glad för tre poäng, men inte nöjd med prestationen.

– Defensivt var det fruktansvärt, helt fruktansvärt. Och jag kollar inte bara på mina försvarare. Första halvlek var en katastrof, säger Mourinho.

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för United.

Manchester United har spelat ihop 20 poäng efter elva ligamatcher.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se