Här kastar Milanfansen in sedlar mot PSG:s målvakt Gianluigi Donnarumma.

Gianluigi Donnarumma hånades med inkastade sedlar igen.

Sedan skrällde Milan mot PSG, vilket gör att ”dödens grupp” tätnar.

– Jag är så stolt över mitt lag, säger Rafael Leão till Mediaset.

Redan 2017 hånades Gianluigi Donnarumma med inkastade dollarsedlar från läktaren. Den då 18-årige målvaktstalangen hade precis vägrat förlänga sitt kontrakt med AC Milan.

Donnarumma kallades för ”Dollarumma” på en banderoll och var inte populär hos fansen när han lämnade Milan utan att klubben fick en enda krona sommaren 2021.

Kastade sedlar

Under tisdagskvällen kom Donnarumma tillbaka till San Siro som motståndare för första gången, när Milan tog emot Paris Saint-Germain i Champions League.

Han togs inte emot som en kär gammal vän.

Precis innan matchen blåstes i gång kastades nya sedlar, med Donnarummas ansikte på, in mot 24-åringen som svarade med att plocka upp en av dem.

När matchen kom i gång buade hemmapubliken så fort Donnarumma hade bollen och det fortsatte även att kastas in sedlar.

Två snabba mål

Det blev en dramatisk match.

Först gjorde Milan mål, men inte fotbollslaget. Milan Škriniar nickade in 0–1 i nionde minuten innan hemmalaget vände.

Rafael Leão kvitterade med en cykelspark nästan direkt och sedan nickade Olivier Giroud in segermålet 2–1 i andra halvlek.

Leão blev utsedd till matchens lirare av Uefa.

– Utmärkelsen borde gå till hela laget i kväll. Vi visade alla hur Milan är på hemmaplan. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är så stolt över mitt lag, säger portugisen till Mediaset.

Drama i gruppen

”Dödens grupp” i Champions League har utvecklats till ett riktigt getingbo med två omgångar kvar av gruppspelet.

Borussia Dortmund toppar gruppen (se tabellen nedan) med sju poäng men jumbon Newcastle är bara tre poäng bakom ledarna.

– Det var den här matchen som kunde ändra allt i vår grupp. Vi vann och nu borde segern ge oss självförtroendet som behövs för att nå toppen av gruppen, säger Rafael Leão.