Robin Quaison fortsätter att göra mål.

Svensken nätade mot Dortmund senast och nu har han gjort det igen.

25-åringen byttes in och gjorde lagets enda mål i uddamålsförlusten.

Robin Quaison imponerade stort under de svenska landskamperna mot Rumänien och Norge i mars.

Mainz-anfallaren svarade för ett mål vardera i 2–1-segern mot Rumänien och 3–3-drabbningen mot Norge och bidrog utöver målen. Målformen och självförtroendet har därefter hållit i sig i Bundesliga.

Inbytt och målskytt

I dag slog han till med sitt sjunde mål i ligan den här säsongen mot Dortmund. Quaison byttes in i den 56:e minuten och reducerade till 1–2 i 83:e minuten.

Efter lite kalabalik i straffområdet landade bollen till slut framför Quaisons fötter och han kunde stöta bollen i nät från nära håll. Han har därmed gjort mål i fyra av sina fem senaste matcher.

Närmare än så kom dock inte Mainz och Dortmund kunde vinna med 2–1. Samma resultat som när lagen möttes senast i november, även då blev Quaison målskytt.

Mainz ligger kvar på tolfte plats i tabellen samtidigt som Dortmund övertog serieledningen. Laget ligger två poäng före Bayern München som dock har en match mindre spelad.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se