Otäcka smällen innan Djurgårdens mål

Uppdaterad 2019-07-09 | Publicerad 2019-05-20

Djurgårdens första mål mot Växjö såg ut att bli dyrköpt.

Malin Diaz föll till backen med huvudet före och blev liggandes i två minuter.

Efter behandling kunde hon till slut fortsätta matchen som Djurgården vann med 3–0.

Efter dryga halvtimmen gjorde Olivia Schough 1–0 för Djurgården hemma mot Växjö. En kylig lobb, från distans, över Växjös målvakt Moa Edrud.

Samtidigt som målfirandet utbröt låg Djurgårdsmittfältaren Malin Diaz stilla på plan, ett par meter utanför straffområdet.

Hon hade jagat efter bollen, tappade balansen i farten och fallit i backen med huvudet före.

Båren kom in

Smällen såg otäck ut och Diaz blev liggandes i två minuter. Djurgårdens medicinska team var snabbt på plats och kort därefter kom även bårbäraren in.

Men 25-åringen hade lyckligtvis klarat sig utan några större skador och kunde till slut ta sig upp på fötter - och sedan även fortsätta matchen, som skulle sluta med en säker seger för Djurgården.

I andra halvlek fyllde Mia Jalkerud med tvåan och trean och Stockholmslaget vann därmed sin andra match för säsongen.

Djurgården står nu på sex poäng efter sju matcher.