Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-12-19

Di Maria räddade Real Madrid till Mourinhos stora glädje

Real Madrid var piskade att vinna mot Sevilla.

Och det blev tre livsviktiga poäng – men de satt långt inne.

Angel Di Maria blev hela Santiago Bernabéus hjälte när han gjorde matchens enda mål i den 76:e minuten.

– Jag har ett lag från en annan värld, säger tränaren José Mourinho.

Real Madrid åkte på en rejäl käftsmäll i en Clásico.

Sedan dess har rykten om ett internt bråk mellan Ronaldo och resten av laget gått varma.

Samtidigt går Barcelona som tåget i en annan del av Spanien.

I går lekte laget hem derbyt mot Espanyol med 5-1. Segern var Barças tionde raka och pressen på Real Madrid var enorm inför matchen mot Sevilla.

Och det märktes.

Hemmalaget skapade inga farliga målchanser och det var i stället Sevilla som var närmare ett ledningsmål.

Carvalho utvisad

I den 63:e minuten drog Ricardo Carvalho på sig sitt andra gula kort och Real var ett pressat lag.

Men i den 76:e minuten, med en man mindre, kom målet som förlöste hela Santiago Bernabéu-stadion.

Sami Khedira tog skott utanför straffområdet och bollen studsade via en Sevilla-försvarare ner mot kortsidan där Angel Di Maria fångade upp bollen.

Målvakten lämnade målet och efter några snabba dribblingar kunde argentinaren lägga bollen i tomt mål.

– Det var ett snyggt mål, men det viktiga är att det gav oss seger, säger Di Maria till AP.