Här kastar han sig: Vilket jävla svanhopp

I kampen om en SM-finalplats är det mesta tillåtet.

Men Emil Bemströms försök att kasta sig och vinna en utvisning åt Djurgården föll inte i god jord.

– Vilket jävla svanhopp, säger domaren Linus Öhlund i C Mores sändning.

Färjestad BK

3–3 i matcher. En sista holmgång i i Karlstad avgör om det blir Färjestad eller Djurgården som gör Frölunda sällskap i SM-finalen.

Färjestad öppnade den sjunde matchen starkast och Michael Lindqvist styrde in 1–0 i första perioden. Djurgården kvitterade i andra genom Sebastian Strandberg i powerplay.

I en het och tät match dömdes tio utvisningsminuter ut under de två första perioderna. Men frågar du Emil Bemström i Djurgården kunde det gått ha varit två till.

”Nej, nej, nej för fan”

Bakom förlängd mållinje, i en trängd situation, krokade högerforwarden i en motståndare och föll dramatiskt.

Om domaren Linus Öhlund köpte situationen och höjde armen?

I C Mores sändning hörs domaren Linus Öhlunds kommunikation med spelarna på isen, och i Bemströms fall var beskedet glasklart.

– Nej, nej, nej för fan. Vilket jävla svanhopp, säger domaren Öhlund i C Mores sändning.

Matchen slutade 4–1 till Djurgården som tog sig till final.