Matchstraff för Oskarshamn – knuffade domaren

Publicerad 2023-02-25

Oskarshamn hade en frustrerande eftermiddag i Ängelholm.

Efter sex raka vinster förlorade laget under lördagseftermiddagen med 3-0 mot Rögle.

Men det var Oskarshamns Jiri Smejkal som skapade rubrikerna – efter att ha knuffat domaren.

Oskarshamn hade inför eftermiddagens drabbning med Rögle sex raka vinster, och har klättrat upp till fjärde plats i tabellen.

Men mot Ängelholmslaget hade laget inte haft samma lycka som innan.

Rögle tog ledningen redan i första perioden när Ludvig Larsson styrde in pucken från nära håll, och därefter har Ängelholmslaget haft bra kontroll på matchen. I den andra perioden utökade man ledningen två gånger om efter mål från Everberg och Zaar.

Knuffade domaren

I slutet av den andra perioden delade Oskarshamns forward Jiri Smejkal ut en sen tackling som renderade i en tvåminutare – men det skulle inte stanna där. I frustration delade han ut en knuff på en av domarna, och efter att ha sett över situationen igen valde domarteamet att ge tjecken matchstraff.

Rögle höll i den tredje perioden undan för Oskarshamn och vann matchen med 3–0.