För mindre än ett dygn sedan slog Patrik Laine till med ett hattrick inför hemmapubliken i Finland.

I kväll möttes Winnipeg och Florida återigen i Helsingfors.

Florida tog revansch för senast – men den finska superstjärnan slog till igen, med ett riktigt kanonskott.

Gårdagen tillhörde Patrik Laine och Winnipeg Jets.

Den finländska stjärnan hade innan matchen mot Florida i Helsingfors bara gjort tre mål på tolv matcher och gått poänglös fem matcher i följd.

Då slog 20-åringen till med ett hattrick i 4–2-segern.

I kväll spelade lagen återigen mot varandra i den finska huvudstaden – och visst levererade han igen.

Vid ställningen 1-1 i slutet av första perioden fick Laine pucken vid den högra tekningscirkeln.

Ett ögonblick senare satt pucken i det bortre krysset bakom Roberto Luongo.

”Det värsta jag sett – en magiker”

En tuff start för Panthers-målvakten som gör sitt första framträdande sedan han skadade sig i premiären för snart en månad sedan.

– Det är nåt av det värsta jag sett, utbrast Viasats expertkommentator Håkan Södergren.

– Det är en magiker alltså. Det är inte en ishockeyklubba han har, det är en trollstav, fortsatte Södergren efter att Laine gjort sitt fjärde mål på lika många perioder under NHL:s gästspel i Finland.

Men Florida repade sig och vände sedan på matchen med tre raka mål.

Frank Vatrano spikade slutresultatet till 4–2 med mindre än åtta minuter kvar av den tredje perioden.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se