Vann i gamla hemmaborgen

Utslängda från Malmö Isstadion på grund av handbolls-EM.

Då vann Pantern mot AIK – i gamla hemmaborgen.

IK Pantern blev klart för hockeyallsvenskan förra året och tvingades då byta Kirsebergs Ishall mot Malmö Isstadion.

På söndagen var laget tillbaka i sin gamla arena – där man slog tillbaka AIK med 3–2.

Anledningen till att Pantern blev tvunget att flytta på sig stavas handbolls-EM. Matcherna i grupp C spelas i Malmö Isstadion den 5–9 december och går före all annan aktivitet.

Tionde segern

Pantern hinner dock flytta tillbaka till huvudarenan i god tid innan nästa hemmamatch – mot Modo den 16 december.

Segern mot AIK var Panterns 10:e för säsongen och laget parkerar nu på femte plats med 41 poäng.

Efter att Michael Lindqvist gett AIK ledningen i första perioden, svarade Pantern med tre raka mål och säkrade segern – även om AIK reducerade till 3–2 med minuten kvar.