Den hysteriska målformen fortsätter – både för laget och succéspelaren.

Daniel Muzito Bagenda slog till igen när AIK bjöd ett fullsatt Hovet på en ny jättekross.

AIK besegrade Björklöven med 7–2.

AIK åkte hem från Skåne, efter mötet med Pantern, med en 7–1-seger i bagaget.

Och Daniel Muzito Bagenda följde upp sin två eleganta mål i seriefinalen med två nya fullträffar.

I dag slog han till – igen.

När AIK tog emot Björklöven dröjde det bara drygt fem minuter innan 22-åringen kyligt höll i pucken innan han sprätte upp den i nättaket med en backhand.

Nytt målkalas

AIK hade bjudit på fri entré och enligt klubben hade samtliga 8 094 biljettet gått åt.

Storpubliken fick också se laget bjuda på en ny målshow.

Redan i den andra perioden hade AIK gått upp i en 5–0-ledning efter bland annat ett riktigt solomål av Sam Marklund.

Han tog pucken bakom egen målbur, transporterade den över hela isen innan han bröt in på mål och la in pucken vid bortre stolpen.

14–3 på två matcher

Innan det hade också Jesper Frödén, Garry Nunn och Mathias From hamnat i målprotokollet.

Björklöven reducerad genom Sebastian Selin innan andra pausvilan, men matchen var redan avgjord.

Matchen slutade till sist 7–2 och Muzito Bagenda gjorde inte bara mål, utan noterades även för två assist i matchen.

AIK har därmed 14–3 i målskillnad på sina två senaste matcher och tog över serieledningen igen från Oskarshamn.