Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2009-12-30

SSK skrällde mot Frölunda

Åtta poäng själv och tre raka segrar för laget.

Det är facit sedan Linus Klasen fick C:et på bröstet av tränaren Peter Popovic.

Kvällens skrällvinst, 3-2 mot Frölunda, gav Popovic glädjefnatt efter slutsignalen.

– Det är jättekul att vara kapten, säger Klasen till PPV.

Peter Popovic visade stora glädjescener efter 3-2-segern mot Frölunda. När slutsignalen ljöd ryckte tränaren åt sig en handduk och viftade vilt i luften.

”Tyckte inte om det jag såg”

Inte konstigt att han var glad. Matchen hade börjat som en mardröm för hemmalaget och redan efter drygt 12 minuter av den första perioden valde Popovic att ta timeout för att väcka laget.

– Jag tyckte inte om det jag såg och var på gång ännu tidigare, sade Popovic till PPV.

Södertälje vaknade och vände till en skrällseger. Återigen tack vare nyutnämnde kaptenen Linus Klasen.

I sin tredje match med C:et på bröstet gjorde Klasen två nya poäng när SSK-vände 0-2-underläget till seger. Efter Patrick Yetmans reducering assisterade 23-åringen både till Petri Pakaslahtis kvittering och Robert Carlssons vinstmål.

Tredje raka segern

– Det är jättekul att vara kapten, säger Klasen.

Forwarden har nu gjort åtta poäng på de tre matcher som han varit kapten i. Södertälje har tack vare de tre raka segrarna nu häng på platserna ovanför strecket.