Nichlas Falk på sjukhuset – då kastades tidigare J18-tränaren Dennis Bozic, 27, in i hetluften.

Hur det gick?

SSK vände och vann – mot topplaget Oskarshamn.

Södertälje SK:s senaste dagar har varit kaotiska.

I tisdags fick Mats Waltin sparken sedan laget inlett säsongen med sex raka förluster.

Tanken var då att nybefordrade huvudtränaren Nichlas Falk skulle leda laget framåt. Men efter att ha kollapsat i hjärtflimmer under sin egen hyllningsceremoni med Djurgården tvingades 46-åringen villa.

”Men jag är på benen igen. Räknar med att vara tillbaka vid rinken senast måndag”, skriver Falk i ett sms till Sportbladet.

Vände och vann

27-årige Dennis Bozic – tidigare i Södertäljes J18-lag – fick leda laget mot Oskarshamn.

Och det blev succé direkt.

Gästerna tog visserligen ledningen med 1-0 men Thomas Valkvae-Olsen fick in kvitteringen med sju minuter kvar av ordinarie tid och en minut in i förlängning kunde Jonas Liwing trycka in det avgörande 2-1-målet.

Detta var Södertäljes andra raka seger (Nichlas Falk ledde laget till en 2-1-vinst mot Modo i tisdags).