Pantern vände och vann i slutminuterna

Publicerad 2017-11-24

Tobias Ekberg avgjorde

Modo var på väg mot tredje raka segern mot Pantern.

Men på knappt två minuter tappade man allt och Malmö-laget åkte hem med alla tre poängen.

Modo tog emot Pantern, som precis sparkat sin sportchef, med två raka segrar i ryggen.

Emil Molin såg också ut att bygga på den sviten när han med ett dragskott satte sitt tionde mål för säsongen till 1–0 i första periodens 18:e minut.

Ekberg avgjorde

Det målet var matchens enda – ända till klockan stod på 17.04 i tredje perioden. Då kvitterade Sebastian Selin för bortalaget och folk på läktaren siktade in sig på en förlängning.

De fick inte ens det. Med 39 sekunder kvar gjorde Tobias Ekberg 2–1 för Pantern och Malmölaget åkte hem med alla tre pinnar.

I kvällens övriga matcher vann Södertälje med 4–3 mot Vita Hästen efter straffavgörande. Thomas Valkvae-Olsen blev straffhjälte där.

Tingsryd tog en klar 6–3-seger hemma mot Björklöven och Almtuna vann programenligt hemma mot Troja.