Lämnar SHL-klubben – efter mindre än en månad

avMakoto Asahara

Publicerad:
Foto: TT

27 juli presenterade Örebro Hockey NHL-meriterade Kerby Rychel.

Mindre än en månad senare så lämnar nyförvärvet klubben.

”Under helgen har Kerby meddelat oss att han önskar lämna Örebro på grund av personliga skäl”, säger sportchefen Niklas Johansson till klubbens webbplats.

Det var i slutet av juli som Örebro presenterade NHL-meriterad förstärkning inför kommande SHL-säsong i form av Kerby Rychel.

”Jag har haft koll på honom ett tag och är väldigt glad över att det nu är klart. Kerby en talangfull spelare i en väldigt bra ålder och som jag ser ytterligare utvecklingspotential i. Vi får in en forward med bra karaktär och som jobbar stenhårt”, sade Örebros sportchef Niklas Johansson till klubbens webbplats då, efter att ha fått en signatur på ett ettårskontrakt.

”Önskar Kerby lycka till”

SHL-säsong hann dock inte ens börja innan nordamerikanen valde att avsluta sin Närkevistelse.

Den 24-årige vänsterforwarden, som spelat för Columbus, Montreal och Calgary i NHL tidigare, lämnar Örebro och SHL efter knappt en månad.

”Under helgen har Kerby meddelat oss att han önskar lämna Örebro på grund av personliga skäl. Detta har vi gått med på och önskar Kerby lycka till”, säger sportchefen till klubbens webbplats nu, efter att Örebro gått ut med den överraskande nyheten.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM