Sundsvall–Modo 3–6

(1–0, 0–4, 2–2)

Modo: Mats Zuccarello Aasen (2), Oscar Steen, Magnus Wernblom, Thomas Enström, Marco Tuokko.

Sundsvall: Mikael Romö, Niklas Granberg, Nicklas Johansson.

Kommentar: Modo kom till start med sju juniorer i den här matchen. Det märktes inte när bortalaget satte fart i den andra perioden och gick från 0-1 till 4–1 – på nio minuter.

I både den första och den tredje perioden var det dock Sundsvall som såg hetare ut, men eftersom Modo tagit en sådan tydlig ledning blev det aldrig oroligt i sista perioden.

Timrå–Brynäs 2–1

(1–0, 1–1. 0–0)

Timrå: Mikko Lehtonen, Fredrik Hynning,

Brynäs: Stephen Dixon

Kommentar: I går kom Timrås andra seger mot elitseriemotstånd i SCA-cupen då man slog Brynäs med 2–1. Timrå var det bättre laget och vann rättvist. Brynäs tog ut målvakten Jacob Markström på slutet – och jagade kvittering – men resultatet stod sig.

Pelicans-Rögle 1–1

(1–0, 0–1, 0–0)

Pelicans: Jesse Saarinen.

Rögle: André Persson.

Kommentar: Första perioden gick till Pelicans medan den andra ägdes av Rögle. Den tredje däremot blev en betydligt mer jämn historia – inte så konstigt att matchen slutade oavgjort.