AIK studsade tillbaka efter förlusten senast.

Tacka Christian Sandberg för det.

Lagkaptenen stod för två mål i ”Gnagets” 4-2-vinst mot Pantern.

– Väldigt skönt med tre poäng, säger matchhjälten.

AIK hade två raka vinster innan de i senaste omgången förlorade med hela 2-5 hemma på Hovet mot topplaget Tingsryd.

Men hemma mot Pantern skulle Gnaget studsa tillbaka direkt.
Det dröjde halvvägs in i den första perioden innan Christian Sandberg, efter en rejäl bjudning från bortalaget, sköt in ledningsmålet.
Bara minuter senare gjorde den norska landslagsspelaren Robin Dahlström sitt första mål för sin nya klubb.

Fortfarande ingen nolla

I den andra perioden drog ”Gnaget” ifrån ytterligare. Christian Sandberg kontrade in sitt andra för matchen i boxplay, och Joakim Thelin stötte in 4-0 på en retur.

Med tre minuter kvar av matchen reducerade Pantern, då Andreas Söderberg sköt in ett skott från blå, vilket också innebär att AIK fortfarande inte hållit nollan i årets hockeyallsvenska.
Stockholmsklubben klättrar i och med 4-2-vinsten upp på en åttondeplats, precis bakom just Pantern.

– Väldigt skönt med tre poäng här hemma. Skönt att studsa tillbaka, vi gör en gedigen insats över hela planen men framför allt, skönt att vinna, säger Christian Sandberg till AIK:s hemsida.